Kronerulling

Kronerulling for å hjelpe Dyrebeskyttelsen Norge Sogn og Fjordane
med oppretting av dyremottak.

Ann-Christin Norevik

 

Kronerullinga er i regi av Ann-Christin Norevik frå Høyanger.
Kronerullinga foregår på kontonr.: 3720.15.61788.

Vi håpar at så mange som mulig ønskjer å avsjå nokre kroner til eit godt formål. Pengane frå denne innsamlinga vil gå uavkorta til arbeidet med eit dyremottak.

I dag har Dyrebeskyttelsen Norge Sogn og Fjordane ingen mottak for dyr i nød. Det er privatpersonar som fungerer som fosterheim fram til dyra får ein permanent heim. Det er imidlertid stor mangel på fosterheimar, da det er begrenset hvor mange som har mulighet til dette. Tal dyr i nød er høgt heile året og det er stort behov for et dyremottak. Pengane fra denne innsamlinga vil gå uavkorta til arbeid med eit dyremottak. Dette vil gjøre at dyrebeskyttelsen får bedre mulighet til å ta inn dyr i nød, umiddelbart.
Mottaket som er planlagt i Sogn og Fjordane skal inneholde seksjonerte tilholdsstader innandørs og vil ha utandørs luftegård, alt på dyras premiss. Det blir også eit eige rom for medisin, mat og diverse utstyr. Med eit slikt mottak vil dei mange forlatte og sjuke dyra sleppe å måtte gå ute i kulda og vente på å få ein varm og god plass å være, samt få nødvendig stell og behandling. Det er her vi alle kan hjelpe til no.
Dei frivillige i Dyrebeskyttelsen får ingen betaling for arbeidet dei gjer, verken for køyring eller tal timar dei legg ned i sitt engasjement. Organisasjonen har ingen statsstøtte eller andre tilskudd, dei finansierer alle utgifter til dyremat og utstyr, veterinærutgifter, medisin osv, ved hjelp av dugnadsarbeid og medlemsinntekter. Eg ønsker å starte denne kronerullingen i håp om å få dette mottaket på plass, slik at dyrebeskyttelsen raskare har mulighet til å gi flere dyr den hjelpen dei sårt trenger.

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest