Hopp til innholdet

Tiger – klar for ny heim 🧡

Tiger er eit gut fødd 15.06.22.
Han vart fødd ute i ein låve, ilag med søskena sine, men heldigvis ringte eigar av låven oss i Dyrebeskyttelsen SFJ, og heile familien fekk komme i hus då Kattungane var små❤️ Han er ein spenstig kar med vakker og silkemyk tigerstripete pels. Tar imot «tvangskos» og maler då. Er veldig glad i å være sammen med menneske, og fotfølger fostermor over alt, er alltid på utkikk etter mat😁 Støvsuger er spennende og leik med laselys ein stor favorittaktivitet😁
Tiger er kastert, ID merka og vaksinert.

Kan du gi Tiger den heimen han fortjener?
Ta kontakt og fortel om deg sjøl, bu og trafikkforhold og kva heim du kan tilby 😁

Epost : annejobjordal@hotmail.com
SMS: 41236600

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?