Hopp til innholdet

Lotus klar til adopsjon 🥰

Lotus er nydelig kjekkas av en pus som er klar for ny heim 🌟
Lotus er ein to år gammal hannkatt, husrein. Ferdig kastrert, chippa og vaksinert 😊
I starten var han veldig skeptisk og gøymte seg helst under sofaen, men vart gradvis tryggere og er no ein fantastisk fin pus ❤️

Han hoppar opp på fanget når han vil ha kos( dvs heile tida 😉) , og kan ligge på fanget i timesvis og male. Han er veldig leiken, og når han ikkje kosar seg i sofaen likar han å springe rundt og leike med leikene sine, og han digger når mennesket gidder å leike med han 😉
Han prater mykje og mjauer når han synes det er på tide å få kos eller leik, og følger matmor overalt. Lotus synes det er litt skummelt når det kjem nye folk på besøk, men blir stadig tryggere og sikrere på seg sjølv, og lar andre få klappe/ holde 😊 han vart i starten redd av høge lydar og brå bevegelsar, men no er han heller nysgjerrig og undersøker , så trur han berre må bli trygg nok på heimen sin 😊

Kan du tilby Lotus ein for alltid heim? Ta kontakt og fortell om deg sjøl, bo- og trafikksituasjon og ka du kan tilby Lotus.

Kontakt:
MAIL: sfj@dyrebeskyttelsen.no

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?