Hopp til innholdet

💙 Elmer og Ea ❤️RESERVERTE ❤️

Disse flotte søskena på rundt 7 mnd er nå klar for sitt for-alltid hjem 🥰
Elmer er en veldig sosial og trivelig type som er høyt og lavt til en hver tid 😅 Han elsker å gjøre rampestreker og kommer gjerne i sengen eller sofaen for kos når det passer han 💙 Er en lett handterlig katt som man kan gjøre det man vil med 😻

Ea er ei utrolig flott lita frøken🥰 ho er ei bestemt dame som liker å være rundt og med deg, men kun kose når det passer for henne 😅 Er også kresen i matveien, ellers ei utrolig sjarmerende og søt pusejente som er litt roligere enn broren sin❤️

Ønsker veldig å få seg et hjem sammen 😻 Leveres kastrert, chippet og vaksinert. Kan du ha drømmehjemmet til Elmer og Ea ? 😻 Ta kontakt og fortell om deg selv, bo og trafikkforhold og hva du kan tilby en katt.

SMS: 97546348

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?