Hopp til innholdet

🌸 Lucy er nå reservert 🌸

Forvert forteller:
Lucy har vært den minste i flokken, men er den største kleggen. Hun er den første som kommer for å hilse på når man kommer inn døren. Hun liker seg veldig godt i høyden, så hun er rask med å klatre på fostermor for å sitte på skulderen.
Hun er med på å fylle på kattemat, å koste og moppe gulv, tømme dokasse og følger ellers med på alt. Hun er med både på matlaging og klesvask 🙂

Siden Lucy er minst i flokken så er det ikke alltid like morsomt å være med å leke med de andre kattene, da di kan bli litt hardhendte, så da sitter hun på fanget til fostermor og følger nøye med på de andre. Lucy ser på hunden i hus som som sin aller beste venn og hun syns det er kjempespennende å følge etter han for å jakte på hale og føtter 😄

Har du muligens Lucy sin drømmeheim? Ta kontakt på sms eller mail og fortell om deg sjøl, bo- og trafikksituasjon, og ka du kan tilby denne gode pusejenta 🥰

Kontakt:
Sms : 41044460
Epost : rankris78@hotmail.com

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?