Hopp til innholdet

❤️ Zoe leita ette sin foralltid-heim ❤️

Zoe er ei nydelig pusejente på ca 4 år. Hun var veldig skeptisk når hun først kom til fosterhjemmet, men til tross for at hun var kjemperedd fostermor i begynnelsen så har hun aldri vært aggressiv ved håndtering.
I begynnelsen var det tryggest å ligge under sofaen når fostermor var i rommet, men heldigvis tok det ikke lang tid før hun følte seg mer komfortabel. Man kan komme langt med litt dreamies, som hun syns er kjempegodt 😉

Hun syns fremdeles at fremmede mennesker er litt skumle, så da er det godt å ha buret sitt å ligge i så hun kan følge med på menneskene litt på avstand. Zoe fant etterhvert ut at det var veeeldig godt å bli klødd bak øret og på hodet og gnir seg godt inn til hånden til fostermor når hun får kos, så på sikt kan hun absolutt bli en skikkelig god kosepus.
Zoe går fint overens med andre katter. Hun vil nok passe best i en rolig heim uten små barn.

Zoe har fått helsesjekk, er kastrert, vaksinert, chippet og ormekuret 😊Har du Zoe sin foralltid-heim? Ta kontakt og fortell om deg sjøl, bo- og trafikksituasjon og ka du kan tilby fineste Zoe 🥰

Kontakt:
Sms : 41044460
Epost : rankris78@hotmail.com

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?