Hopp til innholdet

❤️ NALA❤️RESERVERT ❤️

Forvert forteller:
Nala er ei veldig kosete jente på litt over 1 år. Ho har vert ei fantastisk mamma til 4 rakkarungar 😊 Heilt sidan ho kom til oss har ho vore kontaktsøkande og sosial. Ho er glad i folk, går fint med andre kattar og tolerere hund så lenge dei ikkje er for pågåande.

Nala likar godt rolege kveldar framfor peisen, men er veldig leiken med ein gong vi finn fram leikar. Ho passar godt i alle heimar, men hadde sikkert trivst godt med barn som vil leike litt. Ho har vore ute på små turar, men kjem fort heim igjen og likar seg godt inne i varmen🙂

Nala har fått helsesjekk, er kastrert, vaksinert, chippet og ormekuret. Kan du tilby Nala ein for alltid heim? Ta kontakt og fortell om deg sjøl, bo- og trafikksituasjon og ka du kan tilby Nala.

Kontaktinfo :
Mail : sfj@dyrebeskyttelsen.no
SMS Beate : 41369258

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?