Hopp til innholdet

❤️ Millie ❤️ RESERVERT

Millie er en skikkelig god blanding av en kosekatt og en ball av energi. Hun elsker å henge på kosten når fostermor skal koste gulv, være med å grave når dokassene skal rengjøres, og hun er helt i hundre når hun leker med sin søster.
Men når energien tar slutt så er det godt å ligge på pleddet ved føttene til fostermor, eller på fanget. Millie er en veldig tilpasningsdyktig katt og er heller ikke redd for hunden i huset eller robotstøvsugeren. Hun er glad i å prate og svarer gjerne når man snakker til henne.

Har du hennes foralltid heim? Ta kontakt og fortell om deg sjøl, bo- og trafikksituasjon og ka du kan tilby Millie 🥰

Kontakt:
Sms: 41044460
Epost: rankris78@hotmail.com

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?