Hopp til innholdet

❤️ Frøya ❤️

Forvert forteller:
I sommer kom Frøya til oss i fosterhjem. Høydrektig, sliten og knapt ett kilo på vekta, selv med kattunger i magen. Hele to dager fikk hun på å spise seg opp og slappe av før fødselen varslet sin ankomst.
Frøya var for sliten til å gjennomføre fødselen på egen hånd, så det ble utført hastekeisersnitt hvor fem mini-Frøya kom til verden. Den dag i dag har hun én vakker jente som hun har oppdratt og tatt vare på akkurat slik som en mor skal.

Kattungen til Frøya blir boende i fosterheimen og er ikke ledig til adopsjon. Frøya er sosial, kosete, leken og en veldig pratsom katt! Mjauer, purrer og blir gjerne litt høylytt hvis du ikke snakker tilbake. Hun er liten av vekst, ligger jevnt på 3,4- 3,5 kg og det er antatt at hun er rundt 1,5 år gammel.
Frøya bor per i dag med sin kattunge og to andre voksne katter. Hun liker godt å være leder i flokken og utfører den oppgaven perfekt og smertefritt for alle. Frøya har nok ikke hatt det så lett i løpet av sitt første leveår og har noen traumer som skinner igjennom en sjelden gang.

For eksempel hvis man er uheldig å stenger en dør slik at hun blir innestengt i ett rom hun føler seg usikker i eller ikke liker, selv om det er både folk og andre dyr i samme rom. Hun er også litt usikker på fremmede enda, men det går bedre for hver gang. Det går fint an å løfte hun opp å holde hun inntil, men hun kan bli urolig hvis du begynner å bevege på deg i mens du fortsatt holder hun. Frøya er per nå innekatt, men kan selvfølgelig få utforske verden igjen når hun har blitt helt trygg i sitt nye hjem.

Det er ønsket at hun kommer til en relativt rolig familie, helst uten mindre barn. Større, rolige barn som respekterer katten vil nok gå bra. Frøya trives best sammen med andre katter, så det er en stor fordel at hennes nye hjem har en eller flere katter fra før av. Frøya har fått helsesjekk, ormekur, er kastrert, vaksinert og chippet.Er du hennes foralltid heim?
Ta kontakt og fortell om deg sjøl, bo- og trafikksituasjon og ka du kan tilby Frøya 🥰

Kontakt:
Sms : 41044460
Epost : rankris78@hotmail.com

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?