Hopp til innholdet

Missi ❤️

Forvert forteller:
Missy er ein livlig, menneskekjær og PRATSOM kattunge som ble født 1.mai 2022. Ho liker å være tett opptil menneskene sine og har ingen problemer med å seie ifra om d e nåkka ho vil, eller om d sku være nåkka vi håpløse menneskane ikkje skjønna.

Når man har Missy med seg i transportbur i bil, så gir ho tydelig og høgt beskjed om at nei, d her e ikkje nåkka gøy! Da mjauer ho for fulle såre hals, og blir sååå lykkelig når ho kjem ut av transportburet igjen. Dette er ei jente som veit å uttrykke med mjauinga si ka ho ønsker og vil 😊

Missy har fått helsesjekk, ormekurer, vaksiner, og ho e kastrert og chippet. Missy e klar til å reise te sin foralltid-heim 16.september. Ho kan passe godt inn i både barnefamilier og hos voksne.

Er du hennes foralltid heim? Ta kontakt og fortell om deg sjøl, bo- og trafikksituasjon og ka du kan tilby Missi 🥰

Kontakt:
Sms: 41044460
Epost: rankris78@hotmail.com

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?