Hopp til innholdet

❤️FINN OG LEIF❤️ ADOPTERTE ❤️

❤️Finn og Leif ❤️ er 2 flotte pusegutter på ca 5 mnd som er klare for sitt drømmehjem sammen🙂 Disse gutta må oppleves! 😄 Noen mer fantastiske pusegutter skal man leite lenge etter 🥰 Det er vanskelig å få fram på bilde og video, men de har de vakreste øynene vi noen gang har sett! ❤️ Leif har lyse gullbrune øyne, Finn har mørke gullbrune øyne 🥰 Vi har aldri sett den øyefargen på svarte/hvite katter før ❤️

Finn og Leif elsker å leke, herje – sånn som kattunger skal gjøre 😄 Å kjøpe dyre leketøy er helt unødvendig, de finner like stor glede i å leke med en sammenrullet papirbit 😄Men lekeballer med bjelle i er absolutt en favoritt 😄

Leif er den mest pågående av disse 2 😄 Helst vil han være med overalt! Finn henger seg på, men er ikke så intens 😄 Han lar deg i det minste sitte alene på do 😄

Men de vet å slappe av og ❤️ De finner roen ilag på sofaen og kan ligge der lenge å sove ❤️De er kosete og gode gutter og med en gang man klapper de, så setter maskineriet i gang 😄Finn og Leif er vant til hund, så er det en kattevant hund i huset, er det absolutt ingen hindring! 😄 Mulig den hunden ikke får ligge alene lengre 😄

Begge er kastrerte, vaksinerte, chippet og har fått ormekurer 😊 og selvfølgelig helsesjekk 😊
Ønsker du å gi Finn og Leif det hjemmet de drømmer om, send en mail eller sms der du forteller om deg selv, bo-trafikkforhold og hva du kan tilby disse flotte guttene 😊❤️

KONTAKTINFO :
MAIL : sfj@dyrebeskyttelsen.no
SMS : Beate – 41369258

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?