Felix ser etter sin nye flokk❤️

Felix er ein border collie på 6 år som ser etter sin for-evig- heim🐶
Han er ein dominant hund som bruker intelligens foran styrke. Han har behov for grensesetting, men er snill og lærevillig😊
Her er ein aktiv hund som elsker tur og aktivitet! Som border collie flest treng han ein del mental stimuli og dette er viktig at nye eigarar kan gi han. Dei utfordringane han har går fint an slik som dei er no, men er ein del «quircks» som burde trenes bort.
Han klarer seg fint aleine ein arbeidsdag og er lite lyd i han 🙂 Felix ønsker seg ein familie som ikkje er så stor da han klarer bedre finne roen da. Han slit litt med å finne roen dersom det skjer for mykje rundt seg🐶
Han har ein tendens til å hoppe opp etter folk, men dette jobbast med. Han har middels lang pels, som er tett og krev derfor litt pelsstell, regelmessig børsting 🙂

Felix blir kun adoptert ut til erfarne hundefolk som veit kva det vil seie å ha ein slik hund 🐶 Ved interesse send oss ein mail der du fortelle om deg sjølv, buforhold, erfaring med hund og kva du kan tilby denne flotte karen ❤️

Mail: sfj@dyrebeskyttelsen.no, merk «Felix»

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?