Hopp til innholdet

Ruben💚

Du har gjerne høyrt «hunden åt leksene mine» men har du høyrt «katten stjal nøklene og proppen til badekaret» nokon gong?
Med Ruben i hus blir kvardagen ekstra interessant! 😹Han er ein storsjarmør av ein sosial katt som elskar å leike «apport». Kastar du ein passande leike, er han snar å springe etter den for å hente den att slik at du kan kaste den igjen. 😸
Han elsker oppmerksomhet og er kosete og god, og følger gjerne etter deg for å følge med på kva du driv med. 😽Ligger gjerne på fanget innimellom og kjem hoppande opp på ryggen elle skuldrane dine dersom du tilfeldigvis står lett tilgjengelig. Med andre ord ein heilt spesiell katt. 🥰
Han sjarmerte forvert i senk, men trivast desverre ikkje så godt med ein heim der det er ein del kattar inn og ut. Med litt tid på seg vil han nok gå godt overens med eventuelle kattar som bur i heimen frå før, då han trivast godt med dei faste kattane heime hos forvert. ❤️
Han treng ein heim som ynskjer seg ein spesiell, veldig sosial og noko pratsom pus som elskar oppmerksomhet. Dersom det er barn i hus, er det ein fordel om dei er litt eldre, då han likar godt å klatre på rygg og skuldre. Ruben er ca 8 mnd gammel og er kastrert, vaksinert og chippa.

Ønsker du å adoptere Ruben, send en mail der du forteller om deg selv, bo-og trafikkforhold og hva du kan tilby Ruben 🙂

Mailadresse: sfj@dyrebeskyttelsen.no
Merk mailen med «Ruben»

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?