Missy ser etter ny heim 🥰

  • Annet

Missy er ei lita fin frøken på litt under 1 år som ble fanget inn på SIMAS Kaupanger i 2021 sammen med mor og søsken.
Hu elsker å kose men på egne prisipper, liker ikke å bli løftet eller bært enda.
Kan komme rolig bort å kose med ho når ho ligger å slapper av. Blir veldig kosete på kvelden og vil kose oppå dyna og begynner å male med en gang. Innekatt , ikkje så trygg å vere ute enda da hun fortsatt ikke er voksen. Lika godt å leike med både yngre og eldre katter. Hunder er skummelt. Koser med både mannlig og kvinnelig matmor og matfar. Spretten og rask , elsker å springe og jakte. 😸😺👍😽

Leika best med yngre og jamnaldre katter. Høge lyder og musikk er ikkje å anbefale. Lika veldig godt å sjå på tv. Cats sound eller cats video. Veldig ivrig. Elska å leike med lasermus og hoppe opp etter fluge og fjær. Lika godt å ete på blad og blomster. 😺❤️

Missy blir levert ferdig vaksinert, kastrert og chippet.

Ønsker du å adoptere Missy, send en mail der du forteller om deg selv, bo-og trafikkforhold og hva du kan tilby Missy 🥰

Mailadresse: sfj@dyrebeskyttelsen.no
Merk mailen med «Missy»

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?