Hopp til innholdet

❤️ MOUSEY❤️ KLAR FOR ADOPSJON❤️

Hei!
Jeg heter Mousey og er en vakker dronning (om jeg kan si det selv 😸) som er ca 2 år 😻
Som dere kan se er jeg ganske så sjarmerende 😻 Nå synes jeg at det er på tide at jeg finner mitt drømmehjem! Jeg liker aller best å være alene – da får jeg all oppmerksomheten helt selv, synes det er best lissom 😸

For ikke så lenge siden fikk jeg visst påvist kronisk nyresvikt – det høres litt skummelt ut, jeg vet det, men etter at jeg fikk sånn fòr for det og en sånn medisin som jeg tar hver dag, har jeg det helt strålende 😻 Dyrebeskyttelsen har og bestemt at de kan være behjelpelig med noe av kostnaden når det gjelder fòr og medisin – viktigste er at jeg får et godt hjem jeg kan være i for alltid 😻

Som dere sikkert ser utifra bildene, så ELSKER jeg å ligge i sofaen og kose 😻 Sover gjerne i senga og – i armkroken din eller nede ved beina dine 😸 Liker også godt å ta meg en tur ut og utforske litt – og passe på at det ikke kommer noen inntrengere😸 Viktig å passe på!
Selv om jeg liker best å være alene, så er jeg vant til hund, så det kan fint bo sammen med meg 😸 Akkurat nå bor jeg helt alene med fostermamma. Jeg er ikke så vant til små barn, da blir jeg litt skeptisk, men store barn går fint 😺

Jeg håper noen der ute ønsker å gi meg det jeg ønsker meg aller mest – et drømmehjem, det hadde vært så fint og jeg hadde blitt så glad 😻

Ønsker dere å vite enda mer om meg, så send en sms eller ring til Beate på tlf 41369258 😸 Hun kan fortelle så mye mer og svare på alt dere måtte lure på 😻Kanskje vi snakkes?

Purr fra Mousey 😻

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?