Hopp til innholdet

Gunda og Ozzy ❤️

Gunda og Ozzy er mor og sønn søker etter drømmehjemmet sammen❤️
Gunda er ei bestemt dame på rundt 3 år som vet hva hun vil 😄 Kan vær
e litt forsiktig i begynnelsen, men når hun blir trygg, så kan hun sitte rett ved deg og nistirre på deg for å få kos ❤️ Hun liker å ta livet med ro nå som det er vinter – sove og spise er to av hennes favorittsyssler 😄
Det synes og da hun muligens er litt vel god og rund 🙈 Gunda kan gjerne være med på lek – trenger i grunn og trimmes litt 😄 Hun elsker å ligge på sofaryggen – legger hun seg rett bak deg, kan hun finne på å begynne og småtygge litt på håret ditt – tar gjerne en vask og 😄

Ozzy – på ca 2 år, er litt mer forsiktig enn Gunda og er ikke fullt så kosete som hun kan være ❤️ Han er veldig avhengig av mammaen sin og leter etter henne hvis han ikke finner henne med en gang ❤️ Ozzy vil nok trenge litt mer tid for å bli trygg, men når han blir det synes han det er helt greit å bli kosa litt med 🥰
Det aller beste han vet, er å sove sammen med mammaen sin ❤️ Da ligger de å holder rundt hverandre og man ser at mor-og sønn båndet er sterkt ❤️

Gunda og Ozzy er ikke vant til små barn og vil nok trives best der det ikke er så mange i huset 🙂 De er vant til hund. Drømmen deres er å komme en plass der uteområdet er stort og de kan få lov å gå ut og inn som de vil ❤️ De hadde og satt pris på at de var de eneste kattene ❤️

Ønsker du å gi Gunda og Ozzy drømmehjemmet de ønsker seg – send en sms der du forteller om deg selv, bo-og trafikkforhold og hva du kan tilby Gunda og Ozzy 🙂

Kontaktinfo :
SMS : 41369258

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?