Wanda og Vita – RESERVERT

Hei! 😃

Vi heter Wanda og Vita og søker nå vårt drømmehjem sammen 🥰 Som dere sikkert har forstått, så er vi søstre – se hvor like vi er! 🥰
Fostermamma har prøvd så godt hun kunne å ta bilder av oss, men det er ikke vi så interessert i, så da måtte hun bare legge ut disse 😎 Vi er da 2 sjarmerende frøkner – bestemte, men allikevel sjarmerende 😁 Ligge i fanget og slikt er ikke helt oss, men vi er innmari glad i kos fordetom 🥰
Beste vi vet er å ligge på teppet vårt og kose med det, så det har vi forlangt å få med når vi flytter 😎 Synd for fosterpappa, siden det er hans sitt teppe egentlig 😁 Ellers er vi 2 lekne og glade frøkner! 🥰 Leke er ekstremt gøy! Da løper vi overalt og kaster leka rundt omkring! Kjempegøy! 😁 Men vi kan det med å være rolige og altså 😇
Når vi først sovner, så sover vi skikkelig godt og lenge ❤️ Vi er og oppvokst med mange andre katter og en hund, så vi takler det ganske greit synes vi 😄
Små barn er vi ikke vant med, så hvordan vi vil takle det, er vi veldig usikre på 😊 Vi har og vært hos dyrlegen, så vi begge er kastrerte, vaksinerte og vi har fått en slik liten brikke i nakken vår 😁
Ønsker du og få vite mer om oss eller adoptere oss, da må du sende en mail eller sms der du forteller om deg selv, hvordan du bor og hva du kan tilby oss ❤️ Oi! Vi glemte og fortelle at vi er 5 mnd gamle 😻 Hurra for oss! 🥳🥳Purr fra Wanda og Vita 😻😻

Kontaktinfo:
Mail : beagree@live.no
SMS : 41369258

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?