Tyson

Tyson 1 Tyson 2 Tyson 3 Tyson 4 Tyson 5 Tyson 6 Tyson 7 Tyson 8 Tyson og Q Tyson og Quality

TYSON 

Forvert forteller :

Når Tyson – snart 3 år , kom til dyrebeskyttelsen var han så redd at han trykket seg sammen høyt oppe i et hjørne. Hans eneste måte å si fra på var å frese og slå med frempoten; dette likte han overhode ikke. Med tid og tålmodighet fant han allikevel ut at mennesker betyr mat, kos og omsorg.
Når jeg ser på han nå når han ligger i stolen sin ved siden av sofaen og sover og rykker lett i søvne og lager søte snorkelyder kan jeg ikke skjønne at det er den samme katten. Han er fremdeles veldig forsiktig og var og liker ikke om noen kommer bardus på han, men den oransje og hvite godklumpen kommer til å bringe noen mye glede 😍 Hver morgen følger han etter meg på badet og skal kløes bak ved halen og drikke vann av glasset mitt før han kan gå å legge seg igjen . Favoritt soveplassen på natta er sammen med Quality, de er så søte og omsorgsfulle mot hverandre. Når jeg lager kvelds kommer han diltende og skal ha en liten skinkebit og mere kos. Om Tyson får komme til noen som vil la han ta ting i sitt tempo kommer han til å gi mye tilbake. Tyson passer best i et hjem der det ikke er små barn .
Tyson er kastrert, vaksinert og chippet.

Ønsker du å gi Tyson det hjemmet han virkelig fortjener , send en e-post til post@dyrebeskyttelsen-sfj.no der du forteller litt om deg selv , hvor du bor osv eller ring/send sms til Beate på tlf 41369258

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest