Roy

Roy 1 Roy 2 Roy 3 Roy 4 Roy 5

OPPDATERING:
ROY ER ADOPTERT

Roy er klar for sitt nye liv!
Roy er en stor flott pus med mye personlighet, han er veldig glad i kos og liker godt å ta livet med ro. Han liker best at det er stille og rolig i hus, og at det ikke alltid må skje noe. Han er ikke overbegeistret for andre dyr rundt seg men han vil nok akseptere dem etterhvert, noe han er kommet langt med på kort tid. Han har vært ute ca ett år, og er beskyttende over maten sin mot andre dyr, men med mennesker er det ikke noe problem, kan gjerne spise mens han blir klappet. Roy kommer til å bli en kjempefin katt for den rette eier som ønsker seg en stor kosegris som gjerne sover en hel dag og elsker all form for oppmeksomhet.
Kan du gi Roy det livet han fortjener?
Ta kontakt og fortell om deg og ka du kan tilby Roy.

Kontakt :
Sms: 91315217
Epost: annejobjordal@hotmail.com

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest