Dennis

Dennis 1 Dennis 2 Dennis 3

DENNIS

Vakre, snille og gode Dennis er klar for sitt for alltid hjem 
Dennis er en vakker , langhåret pusegutt på 2 år som kom inn i varmen før jul . Da hadde han gått ute lenge – var våt og kald og pelsen hans hadde så mye floker at vi var nødt til å barbere han. Nå har pelsen begynt å vokse ut igjen , men trenger en stund til å være inne pga den.
Dennis er ikke så glad i små barn , så han passer best å bo hos noen som ikke har det 🙂 Drømmen til Dennis og er å komme til en plass der han har masse plass å boltre seg på – samtidig som han kan få den roen og kjærligheten han så veldig fortjener 
Dennis går fint ilag med andre katter og kattevante hunder 
Dennis er kastrert, vaksinert ,chippet og har fått ormekur 
Ønsker du å gi Dennis det hjemmet han så fortjener , send en e-post til post@dyrebeskyttelsen-sfj.no der du forteller litt om deg selv , hvor du bor osv eller ring/send sms til Beate på tlf 41369258 eller Bjørg på tlf 41278002 

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest