Saga og Daisy

1 24 5 Daisy 1Saga 1 Saga 2 Saga 3 Saga 4 Saga 5 Saga 6

Saga og Daisy omplasseres fortrinnsvis sammen. Her er forvert sin beskrivelse av gulljentene;

Saga er en meget flott liten puse jente, som har et hjerte av gull. Fra første stund her hos oss har hun vært lett å ha med å gjøre og hun liker seg veldig godt ved sofa eller sengekos. Saga er veldig lett å bli gla i da hun kommer til deg hver gang du kommer hjem, står opp eller sitter på do, uansett kommer hun løpende og vil være med deg å kose. Hun er en fantastisk flott katt som er verdt å bli kjent med! Dette er en katt som liker å være med deg på alt du gjør, og hun kommer når du roper på henne. Saga har fortsatt mye futt i seg og er veldig ung i sinnet, hun leker og styrer på om du eller eventuelt andre katter ønsker å leke. Samtidig som hun er kjærlig og rolig, har hun gode manerer og er det veldig mye personlighet i denne katten, hun elsker menneskene sine og hun er den perfekte katt for de aller fleste. Saga har opplevd mye vondt i livet og fortjener og finne sin for alltid hjem.

Daisy er en katt for framtiden! Den dagen hun kom til oss vær hun nettopp kastrert og ble syk i ettertid av dette, hun var meget redd og ville ikke ha noe kontakt med folk i det hele tatt. I dag er hun en helt annen katt, bare hun får litt tid på seg er jeg sikker på at hun kommer til å bli en flott familiekatt. Daisy er leken, veldig matglad og ønsker å være med deg hele tiden. Hun har hatt en stor framgang den siste tiden der hun kommer bort for klapp, hopper opp i sofa eller seng der du er for å få klapp og oppmerksomhet. Daisy er litt skeptisk på fremmede så hun vil ofte gå unna nye mennesker, dette har kommet seg veldig fra å gjemme seg under sofa under hele besøket til at hun nå sitter og holder kontroll på besøket fra døråpningen til rommet vi sitter i. Daisy er en vakker pus som fortjener et flott hjem med folk som bryr seg

Begge er kastrerte, vaksinert, har ID-merke / chip og er ormebehandla regelmessig. Ved interesse for å gi Saga og Daisy drømmeheimen, kontakt Bettina på bettina@dyrebeskyttelsen-sfj.no der du forteller litt om deg sjølv og kva du kan tilby dei. Evt kan du ringe på 412 44 002. 

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest