Nyttårshelsing

DSC_0128 (2)

Dyrebeskyttelsen Norge Sogn og Fjordane vil rette ein STOR TAKK til alle våre støttespillere gjennom året ♥ Medlemmar, forvertar, hjelpere, grasrotgivere, dere som rapporterer om dyr som treng hjelp, dere som har adoptert dyr via oss og gir dei kjærleik og omsorg, dere som er aktive på facebooksida vår med å kommentere og dele stoff vi legg ut, og dermed bidreg til å skape og spre gode haldningar, dere som gir oss gaver i form av dyrefôr, utstyr og pengar, kort sagt ALLE som bidreg til å halde hjula i gong.

Ein spesielt STOR TAKK til ein særs dyrekjær person som nylig satte inn tidenes julegåve på kontoen vår; 5000 kroner!! Tusen millionar takk! Som givaren ønska vil pengane gå til å ferdigstille luftegårder i vårt nye dyremottak, slik at dyra (i hovudsak kattar) kan gå ut og inn i luftegårdane slik dei sjølv ønskar. Dyremottaket vil vi fortelle meire om seinare, og sjølvsagt legge ut fleire bilder. Vi planlegg ein offisiell åpning utpå vårparten.
For dyras skuld håpar vi på eit glimrande samarbeid med dykk alle også i 2013, og vi ønskar nye støttespillarar hjarteleg velkommen. GODT NYTT ÅR, ALLE SAMMEN!!

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?