Førde

OPPDATERING: VERDENS KJEKKASTE KATT! HØGST MERKELEG AT INGEN SAKNA HAN? HAN FEKK NAVNET SLÅTTEN, KOM FØRST TIL FORVERT I HØYANGER DER HAN VART TERAPIKATT FOR DEI SKY KATTANE. VI SKULLE GJERNE HA ANSATT HAN FAST 🙂 HAN FEKK EIN FANTASTISK GOD HEIM I INDRE SOGN. DESSVERRE FORSVANN HAN ETTER EIT ÅR, OG ER IKKJE FUNNEN ATT. KONTAKT OSS DERSOM DU SER DENNE GODE KJERNEKAREN AV EIN KATT.

Denne vesle karen er hyppig gjest hos ein familie i Slåttebakkane, Førde. Uredd, kosete og litt for husvarm – den har sikkert ein heim i nabolaget? Er det din katt, eller kjenner du katten, ring Bettina på tlf 412 44 002.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest