Skoten katt

7 november fann Maria Hammerseth ein alvorleg skada katt på Svarthumle i Flora. Det viser seg at katten er skóten. Kula traff pus over skulderen, har delt skulderbladet på langs, og gått ut att under aksla . Røntgenbildet viste mange blyfragmenter i dette området. Det var ei stund tvil om katten ville berge livet men etter ei tid med behandling og god pleie ser det no ut til at det skal gå bra. Til alt hell unngår han også varige skader som lammelse. Katten verkar kjærleg og velfødd men sålangt har ingen eigar meldt seg til tross for etterlysing gjennom media.

Katten er no i storform og har fått namnet Moms. Han har fått seg ein ny heim hos ein barnefamilie i Naustdal og storkosar seg. Moms har mange gode katteår framfor ser no.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?