Lady

Hei alle sammen i dyrebeskyttelsen!

Etter at vi ovetok Lady 21.11.2009, har hun fått nytt navn. Hun heter nå Dolly, og dette liker hun tydeligvis svært godt. Nytt navn, nytt liv.
Dolly har fått markkur, klippet klør jevnlig, nytt halsbånd, lilla hjerte-navnebrikke med navn og telefon nummer på, dekken, eget liggested med madrass ved siden av senga våres, og mange nye dyrevenner. Hun går også fritt rundt på gården, og har aldri stukket av fra oss.

Samboeren min og jeg er utrolig fornøyde med Dolly, og hun har imponert oss mer enn vi kunne ane før vi overtok henne.Dolly går veldig godt sammen med Border Collien Atos vi hadde fra før. Selv om vi har fire katter som går inn og ut som de vil, er dette ikke noe problem. Det kan virke som om hun har tatt til seg kattungen som ble født sent i høst, og som jeg reddet fra å bli slått i hjel av en bonde. Dolly behandler ham som sin egen valp, og legger forsiktig ned pus for å vaske ham bak. Etter dette er gjort leker de ofte, og kan godt finne på å legge seg forran vedovnen sammen. Veldig koselig!

I høst var Dolly med på hjortejakt sammen med samboeren, og hun er utrolig flink til å spore seg fram til ferske hjortespor. Hun sporet i bånd i høst, men til høsten igjen skal hun nok prøve seg som løshund under jakta. Når jeg rir er hun med på turen uten at jeg må lokke henne med. Hun sporer av og til etter en hjort, men kommer bestandig tilbake til oss. Eller hun sitter utenfor huset og venter på meg til jeg er hjemme. Nå som det er så kaldt, har jeg lagt ut et teppe der jeg har rideutstyret mitt slik at hun har et sted å ligge om hun venter på meg. Dolly og Atos beveger seg ute hver dag, og de får være ute så mye de vil.

Hilsen fra Janine, Øystein og Dolly. Skal nok også hilse fra Hunden: Atos Kattene: Yrja, Josef, Bombibjørnar og Zorro Islandshestene: Sunna, Saga, Bjørk og Aron Kaninene: Snipp og Snapp

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?