Vi treng deg

Vi skulle så gjerne hjelpt fere dyr, men skal vi klare det, trenger vi flere praktisk hender. Vi trenger folk til å rykke ut når dyr lider, vi trenger noen som kan kjøre og hente katter, kattunger og hunder fra forskjellige plasser og til forverter. Vi trenger noen som kan ta dyra våre til veterinær og passe de mens de er sjuke, og vi trenger folk som kan gi katter og hunder et trygt hjem mens de venter på å få et permanent og godt hjem for resten av livet sitt. Har du kapasitet til å hjelpe på et eller flere av disse områdene, vil vi så gjerne komme i kontakt med deg. Kanskje du er en som liker å stå på stand med kakelotteri, eller selge vaffler? Kanskje du er flink på data, og kan hjelpe oss på det området? Vi trenger altid mer penger for å hjelpe alle dyra. Har du litt kroner til overs, setter vi svært stor pris på pengegaver også. Har du anledning å hjelpe på en eller annen måte, så ring Anita, på mob. 412 44 001, eller en av våre andre hjelpere/styremedlemmer for en prat og fortel hva du kunne tenke deg å bidra med. Du finner navn og e-post/tlf. nummer på våre hjemmesider. Alle har vi forskjellige ting å bidra med, og en ting er 100% sikkert – vi/dyra trenger deg!

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?