Tassen og Emma

Tassen og Emma 2 Tassen og Emma

Emma og Tassen er to nydelige puser som må få komme sammen til sitt nye hjem, da dei er veldig glade i hverandre. Begge er født i fjor sommer, så dei er ikkje gamle pusene. Tassen er ein flotte stor hannkatt på over 5 kg, mens Emma er liten og nette og ser ut som en kattunge iforhold til Tassen.

Tassen er kastrert, idmerka og vaksinert. Pusene er vare for berøring, så dei trenger meir tid i sitt eget hjem til å jobbe med dette. Pr dags dato, når man sitter på gulvet, så kan dei komme å lukte på handa di, og spiser gjerne godbiter fra din hand. Dei kan sitte å slappe av i nærheten av deg, og liker det godt. men om du går imot dem, blir dei usikre og går og gjemmer seg. Tassen tar livet med stoisk ro, mens Emma er veldig lekelysten av seg. Ho elsker å leike med mus, tråd på pinne.

Har du hjerterom til desse to vakre skapningene? Man må fortsette tillitsbånd skapingen i det nye hjemmet, og det kan ta tid. Men med tid og tålmodighet vil dei nok utvikle eit sterkt bånd til deg, og vil nok bare blomstre meir og meir. Dei trenger eit hjem som har forståelse for dette, og dei trenger derfor eit rolig hjem med voksne.

Tassen og Emma er to av dei siste i ein kattungeflokk på 7 som var i fosterhjemmet. Og håper så veldig på at du vil gi dem det hjemmet dem fortjener!

Ta kontakt pr. mail eller sms der du fortel om deg sjølv, familie- og buforhold, erfaring med dyr og kva du kan tilby  kristine@dyrebeskyttelsen-sfj.no eller tlf 41 24 39 97.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest