Emmylou

Emmylou1 Emmylou2 Emmylou3 Emmylou4 Emmylou5 Emmylou6 Emmylou7 Emmylou8Emmylou9

Emmylou er ei lita pusefrøken på ca. 1 ½ år. hun var ganske skeptisk når hun kom hit og vi fikk ikke ta på henne, men nå følger hun etter oss og skal helst være der vi er, og vil helst ligge inntil i sofaen eller senga. Er det en stund siden hun har fått kos kommer hun og forlanger å bli klødd, og maler som en liten motor. Hun liker å drikke/ leke med vann i springen på badet og blir hun børstet samtidig er hun i himmelen. Hun kunne sikkert leke hele dagen og liker best leker hun kan jakte på. Emmylou er litt skeptisk til nye folk og kan gjemme seg når det ringer på døra, men tenker ikke så mye over det om de har en leke i handa. Hun passer nok best i et rolig hjem med voksne eller familie med store barn. Hun går godt overens med andre katter og er selvfølgelig kastrert og vaksinert og har fått chip og behandling for orm. Ønsker du å gi Emmylou ein varig og omsorgsfull heim? Ta kontakt pr. mail eller sms der du fortel om deg sjølv, familie- og buforhold, erfaring med dyr og kva du kan tilby ho 🙂 kristine@dyrebeskyttelsen-sfj.no eller tlf 41 24 39 97.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest