Smokie

otterstein-1b

Nydeleg hannkatt som vart funne på Dalsfjordsambandet i slutten av september, mellom tunnell og bru, på Otterstein. Ukastrert, ikkje chippa. Vi har ikkje funne nokon som saknar han, så dersom ikkje eigar melder seg med det første vil han bli adoptert bort til nokon som vil og kan gje han alt han treng av stell, omsorg, tryggheit og kjærleik. Katten var svært skeptisk og noko aggressiv da han vart funnen, men det var nok mest fordi han var svolten og sliten. Er no mykje tryggare, snill og god. Og har fått en fantastisk pels! (dette er bilder fra da han kom inn, oppdaterer etterkvert). Ved interesse for å adoptere Smokie, send ein mail til bettina@dyrebeskyttelsen-sfj.no og fortell om deg sjølv, familie- og buforhold, samt kva du kan tilby Smokie.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest