Selma

img_4187img_4250img_4258selma-og-tommy selma1 selma2

 

Selma: nydelig god, snill,utrolig  selskapsjuk og leiken pusejente som ble født sommeren 2016 av ein hjemløs kattemor. Så hun er ikke gamle jenta.
Selma elsker å være sammen med menneskene sine, og gjerne helst heeeelt nærme. Derfor kommer hun ofte opp på fanget og opp på skuldrene når hun vil ha oppmerksomhet. Dersom hun ikke får oppmerksomhet. Så står hun på golvet og tar frembena sina oppover beinet til fostermamma, slik at fostermamma då bare må løfte henne opp. Då blir hun godt fornøyd og maler som bare det. Ja maler gjør hun så å si hele tiden.  Hun er også utrolig leiken. Pga at hun er så selskapssjuk,er det ein fordel om hun kan få komme i et hjem med en annen pus fra før, eller det absolutt beste om hun kan få komme sammen i sitt nye hjem med en av sine kjære søsken som hun er så glad i. Tommy er en av dei, og han er like kosen(ikke så glad i å bli løfta og holdt) men kosen på alle mulig andre måter. Selma ønsker å få ha myyye med menneksene sine å gjøre i sitt nye hjem. Så hun må ha noen som syns det er ok å ha ei så selskapssjuke pusejente rundt beina i heimen☺️Det sies at mange puser er ganske selvstendige. Men denne Jenta krever kos, og vil bli kosa med hele tiden om hun fikk velge selv.
Selma er vaksinert, chippa, kastrert og ormebehandla.
Ønsker du å gi Selma ein varig og omsorgsfull heim? Ta kontakt pr. mail eller sms der du fortel om deg sjølv, familie- og buforhold, erfaring med dyr og kva du kan tilby Selma   kristine@dyrebeskyttelsen-sfj.no eller tlf 41 24 39 97.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest