Herrmann

herrmann-2 herrmann-3 herrmann-4 herrmann-5 herrmann

Vakre Herrmann på 8 mnd er klar for adopsjon ! 🙂

Herrmann med den mykeste og blankeste pelsen man har sett .. med de vakreste øyne og en personlighet som man blir hodestupt forelsket i , ønsker seg så inderlig et for alltid hjem der han kan få skinne som den diamanten han er   Der han kan få ligge i sofaen på en god og tykk pute eller på et fang eller i armkroken. Der han kan få være ute , klatre i trærne , hoppe i gresset , jakte.
Herrmann bor i dag med 5 andre katter der han synes det er veldig gøy å jage på de eldste , mens yngstemann passer han på , sover med og tar vare på 🙂 Herrmann bor også sammen med 2 hunder , men de bryr han seg ingenting om Fleire bilder om du trykker på «Les meir».

Ved interesse for å adoptere han
kontakt Beate på tlf 41369258/mail
beagree@live.no

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest