Styrk

styrk-4styrk-3styrk-1styrk-2styrk2hj-styrk

Styrk er ein vakker liten tøffing. Han er født ute ca 1 august. Mor, 3 søstre og Styrk vart tekne inn når dei var noen uker gamle. Søstrene har fått sine «foralltid heimar», og nå håpar Styrk å finne sin. Han er klar for adopsjon, er vaksinert og fått ormekur. Nå bur han ilag med andre kattar i ulik alder, hund og tenåringar. Er du den som kan gje Styrk sin nye heim? Send gjerne mail med info om deg sjølv, evt familie og butilhøve til : hjboyum@gmail.com. Du kan og ringe Heidi Johanne på tlf 91 00 96 60

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest