Tigra

Tigra 3 Tigra 4 Tigra 5 Tigra 6 Tigra 7

Tigra er ei ung, tigerfarga hokatt på 1 år. Ho kom til oss i juli etter at ho gått nokre veker på Kaupanger. Til tross for fleire etterlysningar har ingen eigar meldt seg. Tigra er veldig kosete, kontaktsøkande og pratar masse. Ho er nysgjerrig og leiken og vil helst sove i fanget. Ho er lett å bli glad i og vil passe i ein heim utan andre dyr. Tigra er stuerein, sterilisert, ID merka, vaksinert og ormebehandla. Vil du melde din interesse for Tigra, kontakt med Kristine på kristine@dyrebeskyttelsen-sfj.no eller tlf 412 43 997

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest