Elvis (og Pricilla)

Elvis 1 Elvis 2Puh

Kosepuser klare til adopsjon.

Elvis (sort og hvit ) er en 6 år gammal kastrert hannkatt. Han er ekstremt snill, men trenger litt tid på seg. Han er ganske kjelen av seg. Og elska å ligge i senga, sofa, bordet, you name it😅

Pricilla (grå) er 4 år, ho katt og sterilisert. Ho er ekstremt tålmodig og snill.
Dei er vande med store uteområde, med skog og urørt natur. Og ikke minst, minimalt med trafikk og lite folk. Vi vil gjerne få de omplassert sammen til noen som bur litt landlig til. Dei er vande med store uteområde og får komme inn og ut slik dei vil. Dei er vande med barn (likar best større barn) husreine og veldig snille. Sterilisert. Begge to er verdas snilleste. Begge kattene er knytta til hverandre så jeg ser helst at dei får verte omplasserte ilag. Dei er vant med å gå ut og inn nett som dei vil. Veldig oppbrelte, får ligge der dei vil. Dei elska å ligge i senga ilag med oss. Dei er vande med å bu landeleg til med mykje natur rundt og bylivet er nok ikkje noko for dei. Når vi er å går på tur i skogen eller fjæra so e dei gjerne med. Puhen har faktisk gått på fjellet med oss også. Elvis og Puh vil bli vaksinert og chippet i ny eigers navn.
Kan du gi disse gode pusene sitt drømmehjem? Send en mail til beagree@live.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest