Tuppen og Lillemor

Tuppen og Lillemor 3Tuppen og Lillemor 4
Tuppen og Lillemor er to jenter som har hatt en litt røff start på livet og bærer preg av det. De er snart klare for en ny trygg hjem. Tuppen er den som er mest tillitsfull,men fortsatt skeptisk. Hun elsker kos og er en veldig pratsom liten frøken. Lillemor har fortsatt ikkje helt troen på at ikkje alle mennesker er farlige. De trenger å komme til et hjem med tålmodige folk og rolige omgivelser,der de kan få tiden de trenger til å bli helt trygge. Egner seg ikkje for barnefamilier. De blir omplassert sammen ferdig kastrerte, chippa og vaksinert. Kontakt Kari på tlf  48184837 om du kan tenke deg å adoptere disse 2 skjønnhetene.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest