Grace Kelly

Grace k 1 Grace k 2

Grace er ein skikkelig sosial kosepus som òg likar å leike. Det passar godt at pelsen hennas er silkemjuk. Ho vil trenge litt tid i byrjinga for å venne seg til ny eigar og nytt hus, men når ho først er vant er ho ein særs sosial pus. Og ho ligg helst oppå deg i sofaen, og gjerne saman med deg i senga om det er tillatt. Og så opnar ho dører på gode gamle måten, så det kan vere ho prøver å bryte seg inn til deg medan du sit på do. Ho er van med andre kattar.

Link til film av Grace:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/19811673/VID_20160620_180842.mp4

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest