Finduz

Finduz

På prøve i ny heim! Finduz er av ukjent opphav, men truleg født i 2015. Han dukka opp i Halbrendslia i Førde seint i 2015, og ei jente forbarma seg over han og tok vare på han midlertidig. Då Finduz kom til oss i juni 2016 vart han kastrert, vaksinert og Id-merka. Han har fortsatt litt hormoner i kroppen og kan vere litt territorial overfor andre katter, men mot mennesker er han noko av det mest kosete som finst, han elsker kroppskontakt, og kan ligge lenge inntil deg, og gjerne opp i halsen. Han «prater» med masse rare lyder, og maler lett. Dette er ein artig, kosete, leiken katt som også er vant til barn. Og ikkje minst veldig lett å bli glad i.

Ønsker du å tilby Finduz ny heim, ta kontakt på mobil: 40060522

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest