Elvis

IMG_7970 IMG_7972 IMG_7996

På prøve i ny heim! Elvis er ein ung kastrert perser uten stamtavle. Han treng ny varig heim hos erfarne perserfolk, som bør ha masse tid til han. Elvis trivest saman med vennlege hannkatter, livet som åleinekatt passer nok ikkje for han. Han storkoser seg ute i fint ver, og han kan bruke katteluke. Pelsen er pr i dag kort, han har vore heilt skinna, men den vekst fint ut att. Han nyter og verte vaska i fjeset, nyter børsting, så når tida får gå vil han nok vert fluffy og fin igjen. Elvis er muskuløs, så langt vi kan sjå er han frisk og klar for sin nye heim. Han har vore med i bil, og det går heilt fint. Han takler roleg hund, men ikkje van med små barn. Han er svært hengiven, har stor sjarm og sjølvtillit, er reinsleg og ein svært triveleg kar og ha i hus. Han er hos forvert i Førde, og reiser no på ferie med vertsfamilien sin. Kan og vil du gje Elvis ein god og trygg heim så ta kontakt med Unn tlf 48356333, eller på mail    unn.vatso@enivest.net

 

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest