Kleopatra

Kleopatra er ei pusejente på ca 1 år, med nydelig mjuk pels og er eit veldig bedagelig vesen. Liker veldig godt kos, og kjem når du lokkar på ho. Ho går godt i saman med valpen hos fórvert, men seie i frå om den bli for voldsom. Favorittplassen er oppi ein stor bolle på kjøkkenet og kan ligge å sove der i timesvis. Går også godt i sammen med andre kattar. Kleopatra er ikkje glad i å bli løfta, og blir usikker når det kjem fremmede folk. Ny eigar må være tolmodig med pusejenta. Ho bruker god tid på å gjere seg trygg i nye omgivelsar, men tilbake får du ein nysgjerrig, leiken og livsglad katt. Ho følger ofte føttene til forvert for å tigge til seg litt ekstra kos og kanskje litt godbitar. Ho er selvfølgelig husrein, kastrert, vaksinet og chipa. Er du Kleopatra sin for alltid heim? Ta kontakt med Anne J med SMS / tekstmelding på tlf 91315217 eller mail til annejobjordal@hotmail.com

Kleopatra 1Kleopatra 2Klopatra og Tigris

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest