Vanja

Vanja 1

Lita og nett pusefrøken på ett år som er kosete og leken. Vanja dilter etter deg for å få kos, og går fint overens med andre katter. Vanja og Vilja kom til dyrebeskyttelsen fra en kattekoloni på Vassenden i sommer, og har hos forvert gått fra å være skeptiske til å bli kosete og lekne. De er sterilisert, chippet og vaksinert. Kan du gi en eller begge disse to herlige kattene et for alltid hjem? ta kontakt med Kristine på telefon 412 43 997 eller mail til strandoskristine@gmail.com og fortell litt om deg selv, familie og boforhold.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest