Nancy

Nancy 1 Nancy 2 Nancy 3 Nancy 4 Nancy 5
Nydelige Nancy er ein tricolor katt som er født 4. mai 2015. Ho er lita av vekst, og kan bli oppfatta som mye yngre enn ho er. Ho kom til Dyrebeskyttelsen fordi heimen hennar ikkje var heilt optimal. Derfor er ho litt vár for høge lyder og brå bevegelser, og liker ikkje så godt å bli løfta. Likevel har ho heile tida vore veldig glad i kos, og kjem villig når ein lokkar på ho. Etter nokre veker hos forvert har ho blitt svært trygg og oppfører seg som ein vanleg, leiken, livsglad, nysgjerrig og kosete katt. Forvert har 2 eldre kattar som ho går greitt i lag med, men ho trur av og til ho er tøffare og større enn dei …. Ellers elsker ho å vere ute, og går ut og inn som ho vil, er trent på kattedør, og sjølvsagt reinsleg. Nancy er kastrert, vaksinert, ormebehandla og ID-merka med chip. Ved interesse for å adoptere Nancy, kontakt Kirsti på tlf 400 60 522.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest