Krystal

Patronella

Vakre Krystal vart faktisk skoten med luftgevær og hadde 3 luftgeværkuler i kroppen samt enda eit stygt skotsår da ho kom til Dyrebeskyttelsen i slutten av oktober. Etter fleire veterinærbesøk og godt stell er ho no friskmeldt og klar for ein god og omsorgsfull heim, sjølv om ho fortsatt har luftgeværkulene i kroppen. Veterinærane er einige om at det vil vere for utfordrande operasjonar å fjerne dei, og at ho no vil leve godt med dei. Noko som visar igjen i pelsen hennar som no er strålande vakker, ho har også lagt godt på seg og er no i perfekt hald. Krystal er ei snerten og kosete frøken som treng ein omsorgsfull, varig heim. Kan du tilby ho dette, kontakt Bettina på tlf 412 44 002 eller mail til bettina@dyrebeskyttelsen-sfj.no

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest