Pus sakna frå Sandane

FullSizeRender Monica Frøyset, Sandane

Sandane: Denne hannkatten på ca 7 mnd har vore vekke sidan mandag kveld kl 23. Eigar som bur på Evebø på Sandane, er no veldig bekymra. «Pus har rødt halsbånd med navn og tlf nr. Han er ein liten ramp som har litt lita tid til kos og han er nok litt sky overfor folk han ikkje kjenner. Han har aldri vore ute heile natta før og er nok fryktelig svolten no. Vi setter stor pris på om dere kan hjelpe oss ved å dele opplysninger og bilde». Har du sett han, vennligst ring tlf: 90515406 eller 412 44 002.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest