Hornindal

20140427_162040 verandakatt Honndalen

OPPDATERING: EIGAR VART ALDRI FUNNEN. PUSEN ER OMPLASSERT OG HAR DET SUPERT NO!

Denne ca 11 månader gamle hannkatten har vandra rundt til ulike heimar i Hornindal sidan før jul, utan at heimen hans er lokalisert. Det har vore hengt opp plakatar og alle i nærleiken er spurt om dei kjenner katten. Katten har no vore hos Dyrebeskyttelsen sidan 7. mai, men ingen har meldt han sakna. Kontakt oss snarast på telefon 412 44 002 dersom dette kan vere din katt. Dersom ingen tek kontakt vert han lagt ut til omplassering med det aller første.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest