Sakna i Førde

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Førde: Denne påska har vi savna vår flotte grå pus, Prins Børre. Vi har ikkje sett han på ca. 1 veke, og det er veldig uvanleg. Håper nokon har sett han eller veit noko. Han er lysegrå, kvit og svart. Under potane er han heilt svart, og han har svarte «støvler» på bakbeina. Han har ein bustete og fluffy hale, og langs halen og ryggen har han ei svart stripe. Han har kvit «løvemanke»/krage rundt halsen, store grå øyre, og har forskjellige gråtoner ellers i pelsen (han er rase Somali). Han er ikkje spesielt stor av størrelse, men lang, slank, og mykje silkeglatt pels. Han er svært tillitsfull, ekstremt kjælen og verdas snillaste katt. Han er veldig glad i mat, og kan mase veldig lenge om han bestemmer seg for det. Vi høyrer til i Sunsdalen (Masdalen/Sunde/Mo/Bruland i Førde). Vi frykter at The Fox har vore på ferde, men vi håper inderleg at vi får sjå og kose med vår «Bølle» igjen. Han er ID-merka med chip. Ver venleg å ta kontakt på tlf 412 44 002.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest