Sunde, Førde

Nils (2) Nils 3 Nils

Katten Nils er sårt sakna frå heimen sin på Sunde i Førde. Nils var vel 5 år då han forsvant, natt til 12.november i fjor. Kastrert hannkatt på ca 5 kilo. Glatt, blank pels, kjælen og høglytt. Liten kvit flekk på bringa, samt eit litt større felt på magen mellom bakbeina, resten svart og brunstripet/mønstra.

Eigar har hengt opp plakatar i nærmiljøet, men ikkje fått noko respons. Dei ønskjer å vite kva som har skjedd med katten sin Nils. Kan du ha sett Nils, eller veit du noko om han? Ring oss på tlf 412 44 002. Takk.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest