Førde

pusemann
SAKNA OG SIST SETT PÅ VIE I FØRDE. Pusemann er ein klok herremann på 13 år. Han har budd ute denne vinteren og har ikkje hatt det så lett. Etter å ha komt i hus og fått veterinærsjekk, fri tilgang på god mat, friskt vatn, varme og kjærleik blomstrar han igjen og han gler seg til den vakre pelsen veks ut att etter flokane han fekk i vinter. Pusemann likar godt å ligge i sofaen med ei varm hand i pelsen. Ein slik klok, gammal herremann treng også sin ro og legg seg på ein rolegare plass om han føler for dette. Han vil nok trivast best i ein roleg heim, men er heller ikkje redd for å finne fram kattungen i seg og ei «mus» med fargerik hale som heng fast i ein pinne, det er gøy!» Puseman er van med andre kattar og hund. På biletet ser du Pusemann til venstre.

Ta kontakt på mob. 951 98 514 for meir informasjon

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest