Hellevang

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harry har komen heim, gleda er stor. 

Harry har ikkje vert å sjå sidan tirsdag 7.mai. Vi har holdt til på Hellevang (v/Solheimsdalen) dei siste 3 månadane, så vi trur han er i det området (mellom Førde og Askvoll). Han er ein skikkelig skeptiker og er ei pyse ovenfor folk, men vi kjenner han som veldig kosete, så vi håper at han lar seg lokke om nokon ser/finn han. Han har ofte vert på langturer før, men aldri meir enn eit par dagar. Han er ein kastrert kraftkar. Håpar virkelig nokon vil gje beskjed om dei ser Harry. Vi saknar han.

Tlf 412 44 002

 

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest