Pernille

DSC00248Ny heim i Solund..Pernille er ei kastrert pusedame på omlag 3-5 år som treng ny heim. Ho har gått ute ei stund og vart funne ved Harpefossen skisenter i Nordfjord. Pernille har nok hatt ein eigar men etterlysing på heimsida og facebook i tillegg til annonse i lokalavisa to gonger har ikkje gitt resultat. Dette er ei veldig trivelig pusedame som får mykje skryt av forverten. Ho er trygg, kosete og rolig. Heilt klart ein god katt som det er lett å bli glad i. Pernille har fått pelsstell, vaksine og chip hos veterinær. Er dette kanskje katten for deg? Ta kontakt på asegrov@gmail.com/tlf 413 56 277.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest