Vadheim

OPPDATERING: VI FANN ALDRI EIGAR TIL DENNE KATTEN. EIGAREN MELDTE SEG IKKJE PÅ VÅRE ETTERLYSNINGAR, OG MELDTE HELLER IKKJE KATTEN SAKNA. HO FEKK NAVNET VANJA, OG VAR LENGE HOS FORVERT I HØYANGER. HO VAR BERRE «SKINN OG BEIN», OG DET TOK EIN MÅNAD MED REKONVALESENS SAMT Å TRENE OPP MAGEN TIL Å ETE NORMALT ATT, FØR HO KVIKNA GRADVIS TIL. FØRSTE MÅNADEN BERRE SOV HO, OG ÅT OG DRAKK LITT NÅR HO ORKA. I STARTEN MÅTTE VI GI HO EKSTRA VATN, FORDI HO VAR FOR SVAK OG APATISK TIL Å DRIKKE SJØLV. HO FEKK OGSÅ EKSTRA NÆRINGSRIK A/D-FÔR FRÅ HILLS, SOM VI BLANDA UT MED VATN. ETTER KVART BLOMSTRA HO SKIKKELEG! GLAD, FRISK, STERK, MORSOM OG NYDELEG VAKKER! EG LEGG INN EIT BILDE SÅ DU KAN SJÅ DEN FANTASTISKE FORVANDLINGA. VANJA FØR OG ETTER. DET VAR EKSTRA TUNGT Å LEVERE FRÅ SEG VANJA, MEN DESSVERRE KAN EIN IKKJE BEHALDE ALLE. HO HAR FÅTT EIN SUPER HEIM DER HO ER HØGT ELSKA, OGSÅ I HØYANGER.
Vanja fra Vadheim 2, her etter lang rekonvalesens, og her i ny heim. (2)

 

Vi har fått inn ein sliten, tynn og svolten katt frå Vadheim. Kjenner du denne, kan du ringe tlf 412 44 002.

Les meir om omplassering og prisar.
Vil du være forvert?
Vil du bli medlem?

Del gjerne med dine venner 🙂Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Pin on Pinterest
Pinterest